skip_main skip_menu skip_search

Żywność liofilizowana

Podróżniczy kociołek wołowy z ryżem 1000+ kcal Trek'n Eat (bez glutenu)

Liofilizowana porcja żywności niemieckiej marki Trek'n Eat zapakowana jest przy pomocy najnowszej technologii pakowania, która zapewnia jej niezwykłą trwałość i hermetyczność. Możemy tak być pewni, że zawsze zachowa pełny smaku i konsystencję.
Więcej informacji

W magazynie 2 szt., w czwartek 2. 5. u Ciebie

Cena wysyłki od zł 23 Sposób dostawy

zł 75

Balistas Club

Za zakup tego produktu otrzymasz 13 śrucin lojalnościowych. Więcej o Balistas Club

Gwarancja:
24 miesiące
Producent:
Trek' n' Eat
EAN:
4015753902033
Kod katalogowy:
TNE834

Trek' n' Eat Kolejne produkty producenta

Opis produktu

Liofilizowana porcja żywności niemieckiej marki Trek'n Eat zapakowana jest przy pomocy najnowszej technologii pakowania, która zapewnia jej niezwykłą trwałość i hermetyczność. Możemy tak być pewni, że zawsze zachowa pełny smaku i konsystencję.

Podczas długich wędrówek z pewnością docenimy łatwość przygotowania i oszczędność czasu. Samo przygotowanie ogranicza się do dodania wrzątku (550 ml) do oryginalnej torebki, z której możemy od razu spożyć gotowe danie. Nie trzeba niczego dodawać ani doprawiać.

W tym opakowaniu przygotowano tradycyjną mięsną potrawę - kociołek wołowy, który zawiera kawałki wołowiny na pieczarkach i warzywach z ryżem. Gotowe danie przyjemnie nasyca i dostarcza naszemu organizmowi wartość energetyczną 1006 kcal.

Zawartość opakowania

  • Podróżniczy kociołek wołowy z ryżem 1000+ kcal Trek'n Eat (bez glutenu)

Paremetry

Producent:
Trek' n' Eat
Przydatność:
48 miesięcy
Waga:
240 g
Wartość energii:
1006 kJ
Gwarancja:
24 miesiące

Recenzje klientów (0)

Oceń produkt jako pierwszy i pomóż innym w wyborze.

Dodaj ocenę

Oceniając produkt, akceptujesz zasady publikowania. Po zweryfikowaniu recenzja zostanie niezwłocznie opublikowana.

Pytania o produkt (0)

Dowiedz się więcej o produkcie

Zadaj swoje pytanie

Podobne produkty

Ostatnio odwiedzane produkty

+48 512 089 378 Pn.–pt.: 8–16 godz. Zadaj pytanie